Ομόφωνα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 21χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας στις Σέρρες.

Σημειώνεται πως ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα σήμερα το πρωί και κρίθηκε προφυλακιστέος, ιδιαίτερα λόγω των σκληρών πράξεών του καθώς και λόγω του ότι θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων, σύμφωνα με το infonews24.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

«Το παιδί μου, ρε;», φώναζε ο πατέρας του θύματος

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον 21χρονο να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε οργισμένα.

«Το παιδί μου, ρε;» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Τι υποστήριξε πως έγινε το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας ο 21χρονος;

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος, αφού εξέφρασε τη λύπη του λέγοντας «μακάρι ο Δημήτρης να ήταν ζωντανός», ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει βασικά πως τον έπληξε, ότι δηλαδή μπορούσε αυτό το πλήγμα με το μαχαίρι να επιφέρει τον θάνατο.

Είπε επίσης, ότι δέχθηκε σωματική επίθεση και γρονθοκοπήθηκε από το θύμα, κατά τη δική του εκδοχή πάντοτε, διότι η αφορμή – αιτία έριδος, ήταν ένα follow που έκανε στο Instagram της κοπέλας, με την οποία συνδεόταν παλιά ο δράστης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως ανέφερε και η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στη θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Έπειτα ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο νεαρός.