Γονείς στις Σέρρες πάρκαραν κοντά σε σουβλατζίδικο, κλείδωσαν τα παιδιά τους μέσα και πήγαν για σουβλάκια!

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε στο κέντρο των Σερρών όταν ζευγάρι κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του στο αυτοκίνητο- χωρίς να ανοίξει καν το παράθυρο– για να πάει να φάει για σουβλάκια.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό όταν περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία επειδή χτυπούσαν τα τζάμια στο ΙΧ και εκείνα δεν αντιδρούσαν.

Σέρρες: Τι συνέβη

Οι γονείς, μετά το μπάνιο στη θάλασσα, πήραν το δρόμο της επιστροφής και τα παιδιά κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο. Χωρίς να τα ξυπνήσουν πάρκαραν στο σημείο που τους βόλευε, κλείδωσαν το αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα και πήγαν για σουβλάκια.

Περαστικοί που είδαν τις εικόνες στο εσωτερικό του ΙΧ άρχισαν να χτυπάνε τα τζάμια. Επειδή τα παιδιά δεν αντιδρούσαν αρχικά, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή (3/7) γύρω στις 23:30 το βράδυ όταν στο κέντρο στις Σέρρες, ζευγάρι από τη Βουλγαρία, 56 και 46 χρόνων είχε έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφε στη γειτονική χώρα.

Τα τέσσερα παιδιά είναι ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών.

Οι περαστικοί λοιπόν, κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόντουσαν πήγαν οι δύο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 04.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.