Ο Χάρι Κέιν διεμήνυσε στην Τότεναμ ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι με αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έχει προσωπική εμπειρία από τις διαπραγματεύσεις που έκανε με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ και η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να κάνει τεράστια υπομονή, διότι ο Ντάνιελ Λέβι είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής.

Ο Σκωτσέζος παλαίμαχος προπονητής έχει προσωπική εμπειρία. Ειδικότερα, όπως περιγράφει στην αυτοβιογραφία του, ο Λέβι ήταν ο άνθρωπος που διαπραγματεύτηκε τις μεταγραφές του Μάικλ Κάρικ και του Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ στη Γιουνάιτεντ, το 2006 και το 2008 αντίστοιχα.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Κάρικ, με 18,6 εκατομμύρια ο Φέργκιουσον ανέφερε τα εξής:

«Πρέπει να πω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ δύσκολες και συνεχίστηκαν για αιώνες. Θυμάμαι ότι πάντα νόμιζα ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Spurs David Gill μου τηλεφωνούσε στο γήπεδο του γκολφ για να μου πει ότι θέλουν περισσότερα. Τυπικός Ντάνιελ Λέβι. Ήταν πολύ δύσκολο να διαπραγματευτούμε αλλά, στο τέλος της ημέρας, το πετύχαμε και, από τότε που ήρθε μαζί μας είχε μια φανταστική καριέρα».

Ο Φέργκιουσον προχώρησε περισσότερο καθώς θυμήθηκε τις διαπραγματεύσεις για να υπογράψει τον Βούλγαρο επιθετικό, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Η μεταγραφή του από την Τότεναμ, το 2008, κόστισε 30,75 εκατ. λίρες.

«Όλη αυτή η εμπειρία ήταν πιο οδυνηρή από την αντικατάσταση του ισχίου μου. Δεν μπορείς να συζητήσεις και τις δύο πλευρές του ζητήματος με τον Ντάνιελ. Έχει να κάνει μόνο με εκείνον και την Τότεναμ, τίποτα περισσότερο. Αυτό βέβαια, δεν είναι κακό από την πλευρά του συλλόγου του».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.