Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα, θαμώνα καφενείου, στην οδό Δυρραχίου 30.

Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές,  δείχνουν ότι πρόκειται για άνδρα από την Αλβανία, με την ηλικία του να μην έχει ακόμα προσδιοριστεί, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για περίπου 30.

Σύμφωνα με τον Alpha, το θύμα είχε κατηγορηθεί πριν από αρκετά χρόνια, πάλι ήταν μια χρονιά που υπήρχε μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ των συμμοριών της νύχτας, τότε είχε κατηγορηθεί ότι είχε πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο.

Τότε είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί και η αστυνομία τον συναντά ξανά πριν από λίγο καιρό, πάλι στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο ίδιος τη στιγμή που κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι δέχτηκε και πάλι επίθεση, από την οποία είχε γλιτώσει γιατί είχε δεχτεί πυρά στο πόδι.

Από την αστυνομία είναι σίγουρα ότι πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση, είναι δηλαδή δεδομένο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Νεκρός ο άνδρας

Νεκρός είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια, μετά από ένοπλη επίθεση σε καφενείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στις 17:55 ενημερώθηκαν οι αρχές για περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών που διενεργεί έρευνες και αναζητεί οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θύμα είναι ένας άνδρας, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ στην περιοχή σπεύδει το ΕΚΑΒ. Το θύμα φέρεται να έχει δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης επέβαινε σε ταξί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι αλλοδαπός με άνδρες να περνούν και να τον πυροβολούν σε καφετέρια.

Παράλληλα, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη κινητοποίηση όλων των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για τον εντοπισμό του.