Η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε το βαθιά προσωπικό ταξίδι της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου σε μια συνέντευξη στο Sunrise.

Η 56χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι γιοι της Νέλσον, Έντι και Ρενέ-Τσαρλς ανησυχούσαν ότι πρόκειται να πεθάνει.

Αν και η διάγνωση έγινε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, ο αγώνας της Ντιόν με αυτή τη σπάνια νευρολογική διαταραχή είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Σε μια προεπισκόπηση της συνέντευξης, η Καναδή σταρ μίλησε στη δημοσιογράφο της «Sunrise», Μάιλι Χόγκαν, για τον αντίκτυπο που είχε το σύνδρομο στη ζωή της και στην οικογένειά της.

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχω τη μαμά μου, δεν έχω τον μπαμπά μου», είπε η Ντιόν, με τη φωνή της να τρέμει από συγκίνηση. «Τα παιδιά μου φοβούνται επειδή έχασαν τον πατέρα τους και αναρωτιούνται αν θα πεθάνω. Δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να πω ψέματα», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τα προβλήματα υγείας της ξεκίνησαν με μυστηριώδη συμπτώματα που άφησαν την ίδια και τα παιδιά της σε μια κατάσταση συνεχούς ανησυχίας.

«Φοβήθηκα», παραδέχτηκε η ίδια. «Μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή. Τι θα συμβεί;».

Η Ντιόν διαγνώστηκε επίσημα με το σύνδρομο τον Δεκέμβριο του 2022, μια αποκάλυψη που αναμφίβολα άλλαξε τη ζωή και την καριέρα της.

Το πρώτο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας, «I Am: Celine Dion», κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης και θα προσφέρει μια ματιά στο εσωτερικό της σκληρής μάχης της τραγουδίστριας με τη νευρολογική διαταραχή.

Το σύνδρομο του Δύσκαμπτου (ή Δυσκίνητου) Ανθρώπου είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί προοδευτική μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς.

Διαβάστε ακόμη