Ο πολυτάλαντος Ερλ Σίμονς, που είναι περισσότερο γνωστός ως DMX (Dark Man X), νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ και του Billboard ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός DMX υπέστη έμφραγμα έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο ράπερ ηλικίας 50 ετών που στο παρελθόν έχει έρθει αντιμέτωπος με τις σκληρές συνέπειες των ναρκωτικών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι του σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο DMX είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τη μάχη του με τα ναρκωτικά καθώς και για την προσπάθεια απεξάρτησης του 2019.

O βετεράνος ράπερ είχε εκτελέσει ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή καθώς το δικαστήριο διαπίστωσε ότι δεν κατέβαλε φόρους ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2000 έως το 2005, μετακινώντας χρήματα μεταξύ λογαριασμών που ανήκαν σε μάνατζερ και γνωστούς του.


Το άλμπουμ με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 1998, «It’s Dark and Hell is Hot», βρέθηκε στο Νο1 του Billboard 200 και πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Πέρα από την καριέρα του στην μουσική βιομηχανία, έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.