Στον «Σασμό» η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα. Η Καλλιόπη και η Βασιλική εξυφαίνουν ένα σατανικό σχέδιο, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του Νικηφόρου. Ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33
Η αποκάλυψη για το θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, οδηγείται σε μία ακραία απόφαση. Τέσσερις μήνες μετά, στο χωριό επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο φονιάς του γιού της. Τη στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να βλέπει φως στις έρευνές της, ο Ανδρέας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις διαδικασίες για να στείλει τον Λάζαρο με την οικογένειά του στην Τουρκία.

sasmos__13_

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34
Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες. Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Η ενημέρωση της καπετάνισσας θα δημιουργήσει ένα σατανικό σχέδιο, σε συνεργασία με τη Βασιλική, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του εγγονού της.

sasmos_13-11

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35
Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μια υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Διαβάστε ακόμη: