Ο Σάσα Βεζένκοφ έβαλε τα κλάματα από τη στεναχώρια του, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν συγκλονιστικός στον τελικό του Final Four της Euroleague πετυχαίνοντας 29 πόντους, ενώ είχε και εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος σε επίπεδο τελικού EuroLeague, το οποίο κατείχε από το 2019 ο Σέιν Λάρκιν, ωστόσο όχι μόνο δεν ήταν χαρούμενος μετά το τέλος του τελικού με τη Ρεάλ, αλλά ήταν βουρκωμένος.

Ο Βεζένκοβ, όπως ήταν φυσικό, λύγισε στο φινάλε του παιχνιδιού, αδυνατώντας να πιστέψει πως η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας του.

«Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με 3-4 κακές επιλογές. Στους 7 πόντους δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε κι ένα τρίποντο και πήγε στον πόντο. Παλέψαμε σκληρά αλλά χάσαμε. Στο μπάσκετ ένας κερδίζει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σκέφτομαι το τώρα, πονάει, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ. Εμείς φταίμε, εμείς χάσαμε. Τουλάχιστον πρέπει να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά με το πρωτάθλημα», δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

Τελικός Euroleague: Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε – Η Ρεάλ πρωταθλήτρια Ευρώπης