Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καριέρα της μίλησε η Σάρον Στόουν στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice».

Όπως αποκάλυψε το Vanity Fair η 63χρονη σήμερα ηθοποιός ξεγελάστηκε στα γυρίσματα της πιο διάσημης σκηνής της καριέρα της.

The Beauty of Living Twice by Sharon Stone

Ο λόγος για το «Βασικό ένστικτο» και την επίμαχη σκηνή όπου η Σάρον Στόουν σταυρώνει τα πόδια της και δεν φοράει εσώρουχο.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν η ηθοποιός είχε ενημερωθεί ότι δεν υπήρχε κοντινό πλάνο στα πόδια της και δεν γνώριζε ότι θα φαίνονται τόσο καθαρά τα γεννητικά της όργανα.

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί η Σάρον Στόουν ισχυρίζεται ότι μέλος της παραγωγής της ζήτησε να βγάλει το εσώρουχο της χωρίς διαβεβαιώνοντας την ότι δεν θα αποκαλυφθεί τίποτα.

Είδα τη σκηνή τελευταία στιγμή 

Η Σάρον Στόουν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κλήθηκε να δει την τελευταία σκηνή της ταινίας «σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με το πρότζεκτ».

«Έτσι είδα το πλάνο με το αιδοίο μου για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, ‘Δεν βλέπουμε τίποτα- θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο’, γράφει στο βιβλίο της. «Ναι, έχουν υπάρξει πολλές οπτικές πάνω στο ζήτημα, αλλά εφόσον είμαι η μόνη με κόλπο, σας λέω αυτό: Οι άλλες οπτικές είναι μ@@@κίες».

Μετά την προβολή, η Στόουν λέει πως χαστούκισε τον σκηνοθέτη «Paul Verhoeven στο πρόσωπο, έφυγα, πήγα στο αμάξι μου και πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου».

«Μπορώ να πω ότι ο ρόλος ήταν μακράν ό,τι πιο παρατραβηγμένο είχα κάνει με την έννοια του να σκεφτώ την σκοτεινή πλευρά για τον εαυτό μου», παραδέχθηκε. «Ήταν τρομακτικό. Υπνοβάτησα τρεις φορές στη διάρκεια της παραγωγής, δυο φορές φορώντας κανονικά τα ρούχα μου μέσα στο αυτοκίνητό μου στο γκαράζ. Είχα φριχτούς εφιάλτες».

«Έχετε ιδέα πόσοι άνθρωποι έχουν δει το Βασικό Ένστικτο τα τελευταία 20 χρόνια; Σκεφτείτε το. Είναι κάτι περισσότερο από μια κλεφτή ματιά στη φούστα μου», προσθέτει η ίδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.