Η Σάρον Στόουν είπε αδιάφορα στον Αντίλ Ρέι ότι ανέχτηκε αρκετές ερωτήσεις της στην σημερινή εκπομπή Good Morning Britain. Η ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης για  συνέντευξη στο GMB.

Good Morning Britain star Adil Ray 'leaves' show as next career move 'revealed' | TV & Radio | Showbiz & TV | Express.co.uk

Ο Αντίλ, οπαδός της Sharon, είπε ότι θα έπρεπε να έχει κερδίσει βραβείο Academy για το ρόλο της στο Καζίνο τη δεκαετία του ’90. Αλλά η Sharon απάντησε: “Μίλησα για όλα όσα έχω να πω σχετικά με αυτό στο βιβλίο μου.” Αδιάφορα, πρόσθεσε: “Άρα, δεν είμαι πραγματικά σε διάθεση να μιλήσω για αυτό.

Σάρον Στόουν: «Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο φιλούσε υπέροχα»

Ο Adil προσπάθησε να διακόψει, αλλά η Sharon απάντησε γρήγορα: «Είναι αρχαία ιστορία για μένα». Ήταν μια νέα κίνηση σταδιοδρομίας που συζήτησε χάρη στην πρόσφατη κυκλοφορία του απομνημονεύματός της The Beauty of Living Twice.

Το 2001, η αστέρας του Χόλιγουντ είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που σχεδόν της κόστισε τη ζωή και λέει ότι, εκείνη την εποχή, είχε μια εμπειρία πολύ κοντά στον θάνατο.

Μεταθανάτια εμπειρία

Η 63χρονη ηθοποιός αναφέρει λεπτομερώς την εμπειρία σήμερα, λέγοντας: “Οι άνθρωποι συζητούν αυτά τα πράγματα από επιστημονική και επίσης από πνευματική προοπτική – πιστεύω ότι είναι και τα δύο.

Στην περίπτωσή μου, όταν μου συνέβη αυτό, είχα όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι μιλάνε για το πού βλέπεις αυτό το φως όπου αφήνεις το σώμα σου, ότι έχεις αυτή την αίσθηση ότι τραβάς προς τα έξω και προς τα πάνω.

Πρόσθεσε: «Είχα την αίσθηση πως βλέπω ανθρώπους που είχαν πεθάνει πριν, είχα την αίσθηση να επικοινωνώ μαζί τους και μια εφήμερη αίσθηση, όχι πραγματικά με διάλογο, αλλά είχα την αίσθηση της κατανόησης ότι ήμασταν και ξαφνικά, είχα αυτόν τον τεράστιο πόνο, σαν να με κλωτσούσαν στο στήθος.

“Όχι, δεν ξέρω αν είχα απινιδωθεί ή αν έτσι συνέβη μαζί μου. Αλλά τότε επέστρεψα στο δωμάτιο και ήταν πολύ σαφές ότι είχα επιλέξει να επιστρέψω στο δωμάτιο και δεν επέλεξα να συνεχίστε σε αυτό το ταξίδι, το ταξίδι προς τα έξω, προς τα πάνω. “

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.