Σοκαρισμένη  δήλωσε η Σάρα Φέργκιουσον στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, την δεύτερη τέτοια περιπέτεια υγείας μέσα σε έναν χρόνο καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Στην ανάρτησή της η Φέργκιουσον δηλώνει «ευγνώμων» για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έχει λάβει ενώ με αφορμή την περπιέτειά της τονίζει «τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος και της υφής κάθε νέου σπίλου που μπορεί να αποτελεί σημάδι για μελάνωμα».

«Ξεκουράζομαι στο σπίτι με την οικογένειά μου και νιώθω ευλογημένη για την αγάπη και τη στήριξή τους» καταλήγει στην ανάρτησή της η Σάρα Φέργκιουσον, η οποία ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της κλινικής που αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας της.

Όλη η ανάρτηση της Σάρα Φέργκιουσον

«Πήρα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, καθώς διαγνώστηκα με κακοήθες μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος, η δεύτερη διάγνωση καρκίνου μέσα σε ένα χρόνο, αφού διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού το καλοκαίρι και υποβλήθηκα σε μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην εγρήγορση του δερματολόγου μου, το μελάνωμα εντοπίστηκε έγκαιρα.

Φυσικά, η διάγνωση ξανά του καρκίνου αποτέλεσε σοκ, αλλά είμαι σε καλή διάθεση και ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

Πιστεύω ότι η περιπέτειά μου τονίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος, της υφής και της εμφάνισης νέων σπίλων που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος και προτρέπω όποιον διαβάζει αυτό το κείμενο να είναι επιμελής.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στις ιατρικές ομάδες που με στήριξαν και στις δύο αυτές εμπειρίες με τον καρκίνο και στην κλινική MAYRLIFE που με φρόντισε τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς μου χρόνο για ανάρρωση. Τώρα ξεκουράζομαι με την οικογένειά μου στο σπίτι, νιώθοντας ευλογημένη που έχω την αγάπη και την υποστήριξή τους».

Διαβάστε ακόμη: