Καυτά φιλιά ανταλλάσσουν η Samantha Fox (Σαμάνθα Φοξ) και η Λίντα Όλσεν, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μετά και τον γάμο τους, στο Λονδίνο.

Το sex symbol των ’80s και η νέα της σύζυγος εμφανίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους της Αγγλίας, ενώ κατευθύνονταν σε μία κλινική της Harley Street.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε επέμβαση στο λαιμό της, καθώς βρέθηκαν οζίδια στις φωνητικές της χορδές.

Samantha Fox: Τα «καυτά» φιλιά με τη Λίντα Όλσεν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Στον δρόμο του προς την κλινική, το παντρεμένο ζευγάρι έκανε μία στάση σε καφετέρια του Λονδίνου.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τις δύο γυναίκες σε τρυφερά τετ-α-τετ, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και στα στιγμιότυπα, η Σαμάνθα Φοξ φαίνεται να μην παίρνει τα μάτια της πάνω από την αγαπημένη της.

Samantha Fox: Τα «καυτά» φιλιά με τη Λίντα Όλσεν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Samantha Fox: Τα «καυτά» φιλιά με τη Λίντα Όλσεν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Ο γάμος των δύο γυναικών πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο Έσεξ, μετά από κάποιες αναβολές που είχαν προκύψει στο παρελθόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Σαμάνθα και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένες μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016, έναν μόλις χρόνο μετά τον θάνατο της επί 16 χρόνια συντρόφου της Mίρα Στράτον, που έφυγε από καρκίνο το 2015.

Η Samantha Fox είχε μιλήσει για τη σχέση της με τη Λίντα στο σπίτι του «Big Brother» το 2016, λέγοντας για τη σύντροφό της: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

Η Fox έκανε coming out δημόσια το 2003, όταν επιβεβαίωσε τη σχέση της με τη Στράτον.