Απίστευτος σάλος έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, με την υπόθεση της 8χρονης Milana Makhanets η οποία είναι… blogger, εργάζεται ως μοντέλο και έχει εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση της μικρούλας να κάνει σχέση με… 13χρονο επίσης blogger!

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του προφίλ της στο Instagram, ενώ ακολούθησαν φωτογραφίες όπου δείχνουν τη Milana και τον αγαπημένο της Pasha Pai να φιλιούνται και να ποζάρουν μαζί.

Ο 13χρονος που δημοσιεύει και εκείνος φωτογραφίες με την μικρή Milana είχε αναρτήσει στο παρελθόν μια εικόνα, στην οποία εκείνη φαίνεται να βουρτσίζει τα δόντια της με τα εσώρουχά της.

 

Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο οι πιο ύποπτες φωτογραφίες έχουν κατέβει ωστόσο η μητέρα της Milana έχει δηλώσει πως δεν έχει πρόβλημα με την «σχέση» και πως «είναι η ζωή τους και πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν».

Στα social media, η μητέρα έχει γίνει αντικείμενο σφοδρής κριτικής με αρκετούς χρήστες να ζητούν να μην έχει πλέον την επιμέλεια της 8χρονης και να διωχθεί ποινικά.

«Η μαμά της Mila σεξουαλικοποιεί το ίδιο της παιδί για χρήματα. Πέρα από τα παιδάκια που τσιρίζουν στα σχόλια, η Darya δεν συνειδητοποιεί ότι το μερίδιο του λέοντος στα views προέρχεται από παιδόφιλους», σχολίασε η Gerda Weber στο Facebook, με την ανάρτησή της να μετρά χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.