Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά κοπέλας ηλικίας 20 ετών στη Σαλαμίνα.

Ενώπιον του εισαγγελέα, παραδέχτηκε ότι εκείνη τη μέρα πήγε για μπάνιο στην παραλία, υποστηρίζοντας ότι παρακολουθούσε επί δύο ώρες την κοπέλα επειδή έμοιαζε σε μία πρώην του, αλλά δεν παραδέχτηκε ότι προσπάθησε ή απείλησε να τη βιάσει, υποστηρίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του άνδρα που τον χτύπησε, θέλοντας να προστατεύσει την κοπέλα.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να τη βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς τη συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά», φέρεται να υποστήριξε.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξή της στο MEGA, η 20χρονη ανέφερε τα εξής για τον εφιάλτη που έζησε:

«Μου είπε ότι αν δεν κάτσω να με βιάσει, θα βγάλει το μαχαίρι που έχει στην τσέπη του. Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτόν. Αλλά όταν το άκουσα έπαθα σοκ κι απορώ γιατί ήταν ακόμα έξω. Δεν αντιλήφθηκα να είναι μέσα στο λεωφορείο, απλά τον είδα να κατεβαίνει μαζί μου τα σκαλιά. Εκείνη την ημέρα η παραλία ήταν τελείως άδεια», σημείωσε.

«Γελάω που λένε ότι θα μου κάνουν μήνυση. Έσωσα μία κοπέλα»

Από την μεριά του, ο 39χρονος που χτύπησε τον 35χρονο προκειμένου να σώσει την κοπέλα μίλησε στο Live News αναφορικά με τις αναφορές περί μήνυσης.

«Ένα σκουπίδι είναι. Γελάω με αυτά που λέει αυτός και η οικογένειά του πως θα μου κάνουν μήνυση. Δυο φάπες έφαγε. Έσωσα μια κοπέλα και άλλες τόσες με το βίντεο που ανέβασα. Τι προτιμάτε; Να μην τον βάραγα και να την βρίσκαμε πνιγμένη;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: