Το 6-0 του πρώτου σετ κόντρα στην Ριμπάκινα θα μπορούσε να αποδειχθεί μακροπρόθεσμα καταστροφικό για την Μαρία Σάκκαρη, αν έχανε τελικά εύκολα το ματς, όπως κι αυτό με την Σαμπαλένκα.

Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, όπως επίσης παραδέχτηκε ότι το ματς της πρεμιέρας είχε μείνει στο μυαλό της, με αποτέλεσμα να έχει αυτή την άσχημη εικόνα στο πρώτο σετ κόντρα στην Ριμπάκινα.

«Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ αγχωμένη. Πιθανότατα το αποτέλεσμα του προηγούμενου ματς ήταν κάπως στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου απόψε ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν τον φόβο μέσα στο court. Ήμουν μερικούς πόντους μακριά από τη νίκη. Νόμιζα ότι θα λύγιζα χωρίς να παίξω καλά και να τελειώσω τη σεζόν με καλό τρόπο, αλλά η σημερινή εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις» είπε ερχικά.

«Μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορώ να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα που πάλευαν μέσα στο μυαλό μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω αυτό, διότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα αν έχανα δύο ματς εύκολα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά τελικά πλησίασα τη νίκη» πρόσθεσε η Σάκκαρη που τα ξημερώματα της Παρασκευής θα κλείσει την χρονιά της στο ματς με την Πεγκούλα που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σάκκαρη: Μετά τα μεσάνυχτα το κρίσιμο ματς με την Ριμπάκινα

Διαβάστε ακόμη: