Η Μαρία Σάκκαρη, ξεχωρίζει έως τώρα στο WTA Finals αφού πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις απέναντι σε πολύ ισχυρές αντιπάλους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Σε δηλώσεις της η Σάκκαρη είπε πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και πως απολαμβάνει τα παιχνίδια στη διοργάνωση, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια:

«Πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι ατρόμητη στο court και απολαμβάνω το παιχνίδι μου εδώ. Δεν υπάρχει μυστικό για το πώς να παίξω, νομίζω πως ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει εδώ.

Πάνω απ’ όλα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν από λίγες μέρες μιλούσαμε για όταν παίζαμε μαζί στο Μαυροβούνιο για την 3η κατηγορία του Fed Cup και δεν ήταν κανείς εκεί. Ήμασταν δύο συνηθισμένες παίκτριες τότε, αλλά και οι δύο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φθάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο.

Της αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει αυτή τη χρονιά, έχει κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι σίγουρη ότι στην πατρίδα της θα είναι όλοι πολύ περήφανοι για εκείνη, έχει κάνει περήφανη όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή με τα μοναδικά πράγματα που έχει πετύχει».

Διαβάστε ακόμη: