Ο Σάκης Ρουβάς έχει συνηθίσει στις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ενώ είναι και ιδιαίτερα προστατευτικός με τους fans του, όπως μαρτυρά και σχετικό βίντεο από πρόσφατη εμφάνιση του τραγουδιστή επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Σάκης Ρουβάς καταγράφεται επί σκηνής, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμήνευε κάποια από τις επιτυχίες του, όταν μία κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή και τον αγκάλιασε, με τον ίδιο να έχει μία απίστευτη αντίδραση.

Σάκης Ρουβάς: Το περιστατικό με τη θαυμάστρια στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου

Στις σχετικές εικόνες, η θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά έχει ανέβει στη σκηνή και τον έχει πάρει αγκαλιά, με τον ίδιο, μάλιστα, να σταματάει το πρόγραμμα, και να της ανταποδίδει την αγκαλιά.

Στη σκηνή σπεύδει άνθρωπος της ασφάλειας του νυχτερινού μαγαζιού, ο οποίος επιχειρεί μάταια να απομακρύνει την νεαρή κοπέλα, με την ίδια να μην «ξεκολλάει» από την αγκαλιά του Σάκη Ρουβά.

Στη σκηνή εμφανίζεται και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος παρακολουθεί την «επίθεση» αγάπης προς τον συνάδελφό του και χαμογελάει κάπως αμήχανα.

Διαβάστε ακόμη: