Σακίλ Ο’Νιλ: O Σερίφης πήρε το όπλο του. Εκπρόσωπος Τύπου από το γραφείο σερίφη της κομητείας Χένρι της Τζόρτζια επιβεβαίωσε τις φήμες και ανέφερε ότι ο αστέρας του NBA πρόκειται να πιάσει αμέσως δουλειά.

Νο. 1 καθήκον του Ο’Νιλ φαίνεται πως θα είναι η βελτιστοποίηση των σχέσεων μεταξύ του τμήματος και της τοπικής κοινότητας.

«Ιδιαίτερα σημαντικό σημείο του στρατηγικού σχεδίου του Σερίφη μας είναι η γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στην κοινότητα και τις μονάδες επιβολής του νόμου», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου στην ανακοίνωσή του.

«Μαζί με τις φιλανθρωπικές δράσεις του δρ. Ο’ Νιλ, ο σερίφης και ο Σακίλ σχεδιάζουν από κοινού να ενώσουν την κοινότητα της κομητείας Χένρι».

Ο ακριβής ρόλος και τα καθήκοντα του Σακίλ πρόκειται να προσδιοριστούν, όπως είπε ο εκπρόσωπος, σε σύσκεψη που λάβει χώρα στο γραφείο του σερίφη απόψε.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Ο’Νιλ αποδέχεται ένα τέτοιο τίτλο, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ορκιστεί ως αξιωματικός σε διάφορα γραφεία σερίφη ανά τη χώρα.

Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας είχε κάποτε πει πως όνειρό του είναι να γίνει μια μέρα…σερίφης στη θέση του σερίφη της Κομητείας Χένρι.