Η Intralot θα διεκδικήσει νέα συμβόλαια σε μεγάλες και δύσκολες ξένες αγορές, τόνισε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ιδρυτής και επικεφαλής του Ομίλου, με όχημα τη βελτιωμένη χρηματοοικονομική εικόνα, μετά από την ευρεία κεφαλαιακή αναδιάρθρωση που υλοποιήθηκε.

Μιλώντας στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης των ομολογιών της Intralot, ο κ. Κόκκαλης σήμανε την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως το Χ.Α. έχει ανακτήσει το ρόλο του ως χρηματοδότης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων και τόνισε πως η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Όμιλο ο οποίος προχωρά στην πρώτη του ομολογιακή έκδοση στην Ελλάδα.

Αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης έκδοσης μέσω της οποίας η Intralot συγκέντρωσε κεφάλαια 130 εκατ. eυρώ. Ο κ. Κόκκαλης σημείωσε πως ο Όμιλος θα διεκδικήσει μια νέα αναπτυξιακή πορεία κυρίως εκτός Ελλάδας. Υπογράμμισε πως ο ανταγωνισμός είναι έντονος και σκληρός διεθνώς, ωστόσο η εταιρεία είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσει νέα έργα με επίκεντρο τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και αλλού.

Στόχος, είπε, είναι η εταιρεία να προσφέρει τεχνολογία σε μεγάλους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών και αυτό θα πράξει.

Διαβάστε ακόμη: