Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις για την υποβολή του αιτήματος αποφυλάκισης. Σύμφωνα με τη δικαστική συντάκτη, Άννα Κανδύλη, η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης, και μάλλον δεν μπορεί να το κάνει. Όπως φαίνεται υπάρχει δυσκολία στον να βρεθεί ειδικός πραγματογνώμονας που να αναλάβει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της.

Η ίδια δήλωσε στην τηλεόραση του «MEGA», πως οι ισχυρισμοί της έχουν καταπέσει καθώς οι ισχυρισμοί της δεν επιβεβαιώνονται από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της.

Daily Mail για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ελληνίδα μάνα ποζάρει δίπλα στο παιδί της πριν το σκοτώσει»

Εξαπολύει απειλές κατά δημοσιογράφων και γιατρών

Ο δικηγόρος της, ο κ. Ζάρδας, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί πως πολλοί δημοσιογράφοι την έχουν δυσφημίσει και γι’ αυτό ετοιμάζεται να κάνει μηνήσεις, εφόσον αποφυλακιστεί. Πριν αρχίσει τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προσπαθήσει να «φορτώσει» τον θάνατο της Τζωρτζίνας τόσο στους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, όσο και στους γιατρούς στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

Το MEGA υποστηρίζει ότι οι μέχρι στιγμής αποκαλύψεις «δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτίνα, αφού από το εν λόγω εύρημα, αποδεικνύεται πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της Πισπιρίγκου».

Ένα ακόμα επιχείρημα της πλευράς Πισπιρίγκου είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις.