Στο κελί της, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, επισκέφτηκαν την Ρούλα Πισπιρίγκου δύο αστυνομικοί των Ανθρωποκτονιών και της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση.

Μετά απο διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει στον συγκεκριμένο χώρο και όχι σε κάποιο άλλο σημείο των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και στη συνέχεια να απολογηθεί με υπόμνημα.

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη μητέρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρχίζει να συνειδητοποιεί πως είναι προ των πυλών νέων διώξεων για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας.

Η τακτική που θα ακολουθήσει η Πισπιρίγκου είναι η άρνηση ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους και θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο.

Αυτά θα συζητηθούν ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον δικηγόρο της, στη διάρκεια του επισκεπτηρίου που ακολουθεί την επίσκεψη των αστυνομικών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε, ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό», λέει ο δικηγόρος της

Ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, η οποία καλείται να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος ενώ πρόσθεσε πως «η ίδια βιώνει καθημερινά καθεστώς διαπόμπευσης».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους θανάτους των τριών κοριτσιών και όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της δήλωσε πως «από την πρώτη στιγμή είναι ακλόνητη και αμετακίνητη η θέση της ότι δεν το έχει κάνει και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα παιδιά της. Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε. Ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό».