Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η συλληφθείσα Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να είχε προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρη Λέων.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε τεχνικούς συμβούλους φέρεται να έκανε πρόταση στον ιατροδικαστή που απορρίφθηκε. Πρόκειται για την περίοδο που η ίδια έψαχνε ειδικούς για να στηρίξουν με επιχειρήματα τους πάγιους ισχυρισμούς της. Ότι η Τζωρτζίνα δεν δολοφονήθηκε με κεταμίνη από εκείνη και ότι οι νέες επιστημονικές αναλύσεις περιέχουν στοιχεία αμφισβητήσιμα.

Στην αποκάλυψη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, έχει προσεγγίσει αρκετές φορές τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας και έχει ζητήσει ο Γρηγόρης Λέων να γίνει τεχνικός σύμβουλός της, στην υπόθεση των δολοφονιών των τριών παιδιών της, από την Πάτρα, προχώρησε ο ΑΝΤ1.

Η ίδια φαίνεται να πρόσφερε μεγάλη αμοιβή στον ιατροδικαστή, ωστόσο δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση από την πλευρά του ιατροδικαστή. Χθες, αναφέρθηκε στην εκπομπή, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην συζήτηση που είχε με ψυχολόγο, είχε εκμυστηρευθεί πως όνειρό της, ήταν να γίνει ιατροδικαστής!

Μετά από τις αναφορές των πληροφορίων, στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος συνομιλώντας με την Φαίη Σκορδά, είπε πως ουδέποτε θα δεχόταν να γίνει τεχνικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ήδη για την δολοφονία του ενός και είναι η μοναδική ύποπτη για τους φόνους των άλλων δύο παιδιών της.

«Έχουμε ένα πόρισμα που με όσα αποκαλύπτονται κάθε ημέρα έχει τέτοια επιστημονική αρτιότητα, που “δικαιολογεί” πως δεν βλέπουμε τους τεχνικούς συμβούλους που ακούγαμε ότι ως αριθμός υπήρχαν στο πλευρό της κ. Πισπιρίγκου».

Δηκτικά σχολίασε και την αναφορά της ίδιας της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου πως ήθελε να γίνει ιατροδικαστής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πάντως, δεν έχασε κάτι η επιστήμη».