Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μερικές φωτογραφίες όπου η ίδια ποζάρει με ολόσωμο, μαύρο μαγιό και συγκλονίζει με το υπέροχο κορμί της.

Η γνωστή πρώην τηλεπαρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της και φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media από στιγμές της καθημερινότητάς της.

Βέβαια, να σημειωθεί πως παρά την ανέμελη διάθεση που μαρτυρούν οι φωτογραφίες της, φέρεται να έχει ξεκινήσει μια νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ.

Ειδικότερα, το σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αφού ακόμα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν εκτενώς με αυτό το θέμα το Σαββατοκύριακο. Κάποια αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν μεταδόθηκαν από πολλές εκπομπές, μεταξύ αυτών και στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, γράφοντας στο Τwitter: «Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που έπαιξαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο».

Ωστόσο αυτή η κίνησή της βρήκε αντίθετη τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία θέλησε να της απαντήσει με μια ανάρτηση στο Twitter. «Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Κορομηλά έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια. Γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου του 1957 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ σπούδασε γραμματέας. Έχει δυο αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση.