Ρεσιτάλ… άγνοιας για το πολιτικό γίγνεσθαι έδωσε ομάδα στο Ρουκ Ζουκ, με την ονομασία ΛΟΚΟΜΠΡΟΚΟΣ.

Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τα 5.000 ευρώ, απογοήτευσαν το κοινό με τις απαντήσεις που (δεν) έδωσαν με αποτέλεσμα να γίνουν viral και οι χρήστες στα social να τους σχολιάζουν αρνητικά.

Τόσο ο αρχηγός όσο και οι υπόλοιποι παίκτες, δεν ήξεραν πράγματα όπως ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς και το όνομα του Πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, στο τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ομάδας, έπρεπε να πει 4 σχετικά πράγματα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε αν τα βρουν οι συμπαίχτες του να πάρουν βαθμούς. «Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι το θέμα μας», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια με τον παίχτη να απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;». Τελικά, με μεγάλη βοήθεια από την παρουσιάστρια κατάφερε να βρει 4 λέξεις (ΚΚΕ, Γενικός Γραμματέας, Βουλή, Βουλευτής).

Μέχρι να φτάσει εκεί ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποιον έχουμε πρωθυπουργό, με εκείνον να απαντάει: «δεν ξέρω, τον Σαμαρά; Τσίπρα; Κάποιος από αυτούς δεν θα είναι;».

Όταν έφτασε η σειρά των υπόλοιπων παικτών να απαντήσουν για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ακούστηκαν ότι είναι “Παρουσιαστής”, “Τραγουδιστής”,  “Ηθοποιός”, “ποδοσφαιριστής”.

Κατόπιν τούτου αλλά και άλλων απαντήσεων που δεν έδωσαν, οι παίκτες δεν κέρδισαν χρήματα με την παρουσιάστρια να τους τρολάρει: «Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα», τους είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η άγνοια των παικτών ωστόσο, εξόργισε τους τηλεθεατές, με τους χρήστες του Χ να γεμίζουν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με… καυστικά σχόλια όπως:

«Αν ήμουν ο Ερντογάν κι έβλεπα το σημερινό #ρουκζουκ, θα πουλούσα τα F-16, τα F-35, τα υποβρύχια , τις φρεγάτες και τους S-400 και θα έδινα τα λεφτά στο ελληνικό υπουργείο παιδείας για να συνεχίσει να βγάζει τέτοιους Έλληνες».

«Αυτοί κανονικά πρέπει να δώσουν 5.000€ στη Ζέτα για ψυχική οδύνη #roukzouk».