Σε δημόσια απολογία υποχρεώθηκαν δύο influencers στη Ρωσία για το φιλί στο στόμα που έδωσαν σε πιτσαρία αναρτώντας το στιγμιότυπο στα social media.

Η 24χρονη Βλάντα Αλχάεβα και η 19χρονη φίλη της Βίκα εντοπίστηκαν από την αστυνομία και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο υψηλού προστίμου για παραβίαση των νόμων της κυβέρνησης Πούτιν που απαγορεύουν την LGBT προπαγάνδα.

Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ρωσικές αρχές, οι αστυνομικοί κατηγορούν τις δύο κοπέλες ότι με το βίντεό τους θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στον ψυχισμό ανηλίκων.

Ρωσία: «Ήταν μια πλάκα, το κάναμε για να γελάσουμε, συγγνώμη…» λένε οι influencers

«Ήταν μια πλάκα, το κάναμε για να γελάσουμε» απάντησε από την πλευρά της η Βλάντα η οποία ανήρτησε στο Instagram το στιγμιότυπο με το φιλί.

«Αντιλαμβάνεστε ότι το βίντεό σας μπορούν να το δουν ανήλικοι και ότι το γαλλικό φιλί που ανταλλάξατε θα μπορούσε να τους κάνει κακό;» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στην 19χρονη Βίκα.

«Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Το αντιλαμβάνομαι τώρα» απάντησε η 19χρονη, η οποία ρωτήθηκε αν ανταλλάσσει συχνά φιλιά με γυναίκες με την ίδια να λέει «όχι, όχι, όχι. Ήταν απλά ένα αστείο, νιώθω ενοχές, ζητώ συγγνώμη».

Μιλώντας στη συνέχεια σε δημοσιογράφους, η 24χρονη Βλάντα είπε ότι «δεν θα επέλεγα ποτέ μια γυναίκα αντί για έναν άνδρα. Αγαπώ τους άνδρες. Δεν στηρίζω απαγορευμένες πράξεις. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι πίστεψαν ότι η πρόταση ήταν πραγματική. Είμαστε φίλες με την Βίκα. Είχα πάντα σχέσεις με άνδρες. Ο στόχος μας ήταν να τραβήξουμε την προσοχή».

Διαβάστε ακόμη: