Φρικτό θάνατο βρήκε η πορνοστάρ Κριστίνα Λισίνα από τη Ρωσία γνωστή με το ψευδώνυμο «Kris the Foxx», καθώς έπεσε από τον 22ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη, με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοκτονία. Οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι υπέφερε από κατάθλιψη.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το θάνατο της 29χρονης δημοφιλούς σταρ του ρωσικού Pornhub και του OnlyFans, ενώ προς το παρόν δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Το άψυχο σώμα της Κριστίνα Λισίνα, βρέθηκε στην περιοχή Νέβσκι στην Αγία Πετρούπολη και στο χέρι της κρατούσε ένα νόμισμα στο οποίο είχε γράψει τη φράση «ήσουν πάντα στην καρδιά μου».

Ρωσία: Διάσημη πορνοστάρ αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 22ο όροφο

Η Λισίνα γεννήθηκε στο Minusinsk, μια μικρή πόλη στη Σιβηρία, και δόθηκε για υιοθεσία από βρεφική ηλικία. Μέχρι τα 18 της ζούσε σε μια ανάδοχη οικογένεια. Όταν τελείωσε το κολέγιο το 2019, μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη, όπου έπιασε δουλειά σε τράπεζα. Παραιτήθηκε μετά από μόλις πέντε ημέρες και επέλεξε να αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της πορνογραφίας, όπου τελικά πέτυχε.

Ρωσία: Διάσημη πορνοστάρ αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 22ο όροφο

Μιλώντας στην εφημερίδα της Αγίας Πετρούπολης «Fontanka», η αδελφή της Λισίνα, Μαρία είπε ότι η αδερφή της σχεδίαζε να ανοίξει ένα σαλόνι ομορφιάς. «Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να την βοηθήσει. Ίσως ένας ψυχολόγος », είπε η αδελφή της. «Της ζήτησα πολλές φορές να πάει σε γιατρό αλλά δεν το έκανε ποτέ. Όλα τα ψυχικά προβλήματα που έχει την ακολουθούν από την παιδική της ηλικία: Η Κρίστινα είναι ορφανή, η ανάδοχη μητέρα της την πήρε από το ορφανοτροφείο και μετά την γύρισε πίσω».

https://www.youtube.com/watch?v=4MAA8t-zmxA

Στιγμιότυπο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την πορνοστάρ να εισέρχεται στο κτίριο την ώρα που έτρωγε μία σακούλα με πατατάκια και στη συνέχεια διακρίνεται το άψυχο σώμα της στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Την είδηση του θανάτου της νεαρής πορνοστάρ έκανε γνωστή ο σύντροφός της Ρούσταμ Μ., ο οποίος ζήτησε από τους θαυμαστές και τους ακολούθους της Λισίνα να βοηθήσουν ώστε να πληρωθούν τα έξοδα της κηδείας.

«Καλησπέρα σε όλους!!! Στις 29 Ιουνίου, το κορίτσι μου η Κριστίνα Λισίνα, επίσης γνωστή και ως Kris the Foxx, απεβίωσε. Για την κηδεία χρειάζονται 70-80 χιλιάδες ρούβλια. Ζητάμε από όλους όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά και να κάνουν repost την ανάρτηση», έγραψε ο σύντροφός της Λισίνα στα social media.

Ρωσία: Διάσημη πορνοστάρ αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 22ο όροφο

Η προνοστάρ η οποία είχε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο Pornhub είχε εκφράσει το παράπονο ότι ένιωθε μοναξιά και πως είχε την ανάγκη να έχει μία οικογένεια και να νιώσει αγάπη.  Η σελίδα της Κριστίνα Λισίνα στο OnlyFans σταμάτησε να λειτουργεί το πρωί της Δευτέρας.