Έχουν περάσει 80 ημέρες από την τελευταία επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ. Το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η απουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τα φώτα της δημοσιότητας οφείλεται στην ανάρρωσή της από μια “προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά” στις 19 Ιανουαρίου. Η επίσημη γραμμή του παλατιού είναι ότι θα επιστρέψει στη δράση μέχρι το Πάσχα.

Παρόλα αυτά, οι εικασίες έφτασαν στο κόκκινο τη Δευτέρα, αφού η Κέιτ παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε μια φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον με την ίδια και τα παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή. Η παραδοχή της – μια δήλωση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – έριξε μόνο περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ακόμη χειρότερα, το σκάνδαλο με την επεξεργασία της φωτογραφίας συνέπεσε με την εξάπλωση μιας νέας θεωρίας συνωμοσίας: ότι η απουσία της Κέιτ συνδέεται με κάποιον τρόπο με τις εικασίες ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε σχέση με τη Σάρα Ρόουζ Χάνμπερι, τη μαρκησία του Τσόλμοντλεϊ, η οποία είναι φίλη των Ουαλών με προγονικούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια.

Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει. Εν τω μεταξύ, μέσω των δικηγόρων της, η Χάνμπερι δήλωσε ότι “οι φήμες είναι εντελώς ψευδείς”.

Ποια είναι η Rose Hanbury και πώς συνδέεται με την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Στους αριστοκρατικούς κύκλους της Βρετανίας είναι γνωστή ως Lady Rose Hanbury, η Μαρκησία του Cholmondeley (προφέρεται “Chumley”), και συνδέεται εδώ και καιρό με τη βρετανική βασιλική οικογένεια μέσω της εύπορης οικογένειάς της και της περίοπτης θέσης τους στη βρετανική υψηλή κοινωνία.

Εδώ και χρόνια, στα βασιλικά κουτσομπολιά λέγεται ότι η Hanbury είναι η φερόμενη ως ερωμένη του πρίγκιπα William, αν και αυτό δεν έχει ποτέ αποδειχθεί. Οι φήμες για μια πιθανή σχέση εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μεταξύ των βασιλικών παρατηρητών το 2019 και τώρα, εν μέσω άγριων εικασιών για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας και μιας σειράς λανθασμένων κινήσεων του παλατιού του Κένσινγκτον, το όνομά της επανεμφανίστηκε.

Η φήμη πήρε μεγάλες διαστάσεις αυτή την εβδομάδα. Ο οικοδεσπότης του Late Show Stephen Colbert το ανέφερε μάλιστα στον εναρκτήριο μονόλογό του στην εκπομπή της Τρίτης το βράδυ.

Πώς συνδέονται οι Hanburys με τη βασιλική οικογένεια;

Η Sarah Rose Hanbury γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 από τους γονείς της, Timothy Hanbury και Emma Longman. Είναι ένα από τα τρία παιδιά, με μια μεγαλύτερη αδελφή και έναν μικρότερο αδελφό.

Ο Τίμοθι και η Έμμα ήταν και οι δύο σχεδιαστές: εκείνη ασχολήθηκε με τη μόδα και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ενώ εκείνος με το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Πολύ πριν η Rose Hanbury συνδεθεί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οικογένεια συνδέθηκε με τους βασιλείς. Η γιαγιά της από τη μητέρα της, η Lady Elizabeth Lambart, ήταν μία από τις παράνυμφους της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

Η Hanbury φοίτησε σε ένα διάσημο οικοτροφείο και μετά την αποφοίτησή της πήρε πτυχίο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 23 ετών.

Περίπου εκείνη την εποχή γνώρισε τον νυν σύζυγό της, David George Philip Rocksavage, 7ο Μαρκήσιο του Cholmondeley. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2006, προκαλώντας λίγη αναστάτωση, καθώς είναι 23 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η Hanbury και ο Rocksavage ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2009 και παντρεύτηκαν δύο ημέρες αργότερα. Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2009, καλωσόρισαν στον κόσμο δίδυμα αγόρια, τα οποία γεννήθηκαν πρόωρα πριν από την ημερομηνία του Ιανουαρίου 2010. Ένα κοριτσάκι, η Iris, γεννήθηκε επτά χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι λέγεται ότι σύναψε φιλία με τους νεαρούς βασιλείς Κέιτ και Ούίλιαμ αφού εγκαταστάθηκαν στο παλάτι Houghton Hall, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο βασιλικό κτήμα Sandringham.

Λέγεται ότι η Hanbury και η Middleton έγιναν γρήγοροι φίλοι όταν η Middleton επισκεπτόταν τον μελλοντικό σύζυγό της στο Sandringham. Αργότερα, όταν ο William και η Middleton μετακόμισαν στο Anmer Hall στο Sandringham Estate μετά το γάμο τους το 2011, οι Cambridges και οι Cholmondeleys ανέπτυξαν μια δυνατή φιλία.

Ζώντας σε απόσταση αναπνοής από το βασιλικό ζεύγος, η Μαρκησία προσκλήθηκε σε πολλές βασιλικές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Το 2017 εθεάθη να κάθεται δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι σε ένα επίσημο δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και το 2022 παρακολούθησε το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου και την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το 2019, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ρήξη μεταξύ των Hanbury, William και Middleton, με τα ταμπλόιντς να υποστηρίζουν ότι το βασιλικό ζεύγος είχε τσακωθεί με τη μαρκησία.

Περίπου την ίδια περίοδο, άρχισαν να ακούγονται φήμες για μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα και της Hanbury, αφού μια βρετανική ταμπλόιντ δημοσίευσε μια ιστορία που ισχυριζόταν ότι ο Γουίλιαμ απάτησε τη σύζυγό του ενώ εκείνη ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες, αλλά με τις εικασίες αυτού του μήνα σχετικά με την υγεία της Μίντλετον, οι φήμες έχουν φουντώσει.

Διαβάστε ακόμη: