Ο Ροντινέι έχει συνδεθεί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εξέδρας, παρότι βρίσκεται μόλις 1,5 χρόνο στην ομάδα.

Ο ίδιος, έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στα ελληνικά (!) στα social media που αναφέρει όσα έχουν συμβεί σε αυτό το διάστημα αλλά και τη στιγμή που έφτασε στην κατάκτηση του Conference League.

Αναλυτικά:

«Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο.

Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά. Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί. Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ!

Σεβασμό στο Θρύλο!».

Τελικός Conference League: Η στιγμή που χαράσσεται το όνομα του Ολυμπιακού στο τρόπαιο

Διαβάστε ακόμη: