Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος που απέκτησε 400.000.000 ακόλουθους στο Instagram.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο πρώτος celebrity που απέκτησε 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Μάλιστα, στο top 3 των διασήμων, το οποίο πλαισιώνουν η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, με 312 εκατομμύρια ακόλουθους, και τρίτος ο σούπερ σταρ της Παρί σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι.Οι ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα των διασήμων ολοένα και αυξάνονται, και ο Ρονάλντο απέκτησε ακόμη περισσότερους μετά την επιστροφή του στο Μάντσεστερ για λογαριασμό των «μπέμπηδων».

Ο Ρονάλντο έχει δώσει μεγάλη βάση στο κομμάτι των σόσιαλ μίντια, και καθημερινά ανεβάζει stories και φωτογραφίες του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του!

Μπορεί τα στατιστικά να κάνουν λόγο για 23% ψεύτικων followers, ωστόσο, ο ίδιος ο CR7 απλά απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου και θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές του μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο, το οποίο δίχως έκπληξη πήγε… τρένο με πάνω από 25 εκατ. προβολές μέσα σε οκτώ ώρες!

«Γεια σας παιδιά. 400 εκατομμύρια, ουάου. Τι αριθμός. Τώρα μπορώ να πω «Σίου»! Είναι φανταστικό, τι στιγμή για μένα. Χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν. Σας οφείλω ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Συνεχίστε έτσι. Θα μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί σας, τα πάντα μαζί σας διότι το αξίζετε. Σας ευχαριστώ πολύ και πάμε για άλλα 100, 200 εκατομμύρια. Σας ευχαριστώ παιδιά».

Το κλίμα στη Γιουνάιτεντ δεν είναι το ιδανικό

Το 55% των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτιμά ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με έρευνα του Athletic.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα παραμένει αβέβαιο, με τον Πορτογάλο σταρ να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το Ολντ Τράφορντ στο τέλος της σεζόν.

Το κλίμα στη Γιουνάιτεντ δεν είναι το ιδανικό, με την ομάδα να αναζητά το διάδοχο του Ραλφ Ράνγκνικ και πολλές υποθέσεις παικτών να παραμένουν ανοιχτές.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε το Athletic στους συνδρομητές του, το 55% των φίλων των Κόκκινων διαβόλων απάντησε πως δεν θέλει τον Ρονάλντο και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, το 36% θεωρεί μέτρια την απόδοσή του, ενώ το 18% πιστεύει ότι δεν έχει συνεισφέρει, θεωρώντας τις εμφανίσεις του “κακές” ή “πολύ κακές”.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, το 60% πιστεύει ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει κάνει “καλή” ή “πολύ καλή” δουλειά. Ο Έρικ τεν Χαγκ είναι η δημοφιλέστερη απάντηση για τον ποιον θέλουν ως επόμενο προπονητή της Γιουνάιτεντ, που βρίσκε ται στην 4η θέση της Premier League και την Τετάρτη (23/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) τίθεται αντιμέτωπη με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη στους 16 του Champions League.