Η Μαρία ήταν απολαυστική στο παιχνίδι με την Τζασμίν Παολίνι! Η Σάκκαρη επέβαλλε το παιχνίδι της και έφτασε χωρίς ιδιαίτερο κόπο στη νίκη με 2-0 (6-2, 6-3) και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Roland Garros, κάτι που πετυχαίνει για 3η φορά τα 4 τελευταία χρόνια.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 29 winners, αλλά και 20 αβίαστα λάθη. Είχε μόνο 2 περισσότερα λάθη από την Paolini, που δεν είχε την ίδια πρωτοβουλία επιθέσεων στο ματς και πέτυχε μόνο 12 winners.

Η Ιταλίδα στο ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκε με 1-0 και με 2-1, η Μαρία όμως δεν άργησε να αναλάβει τα ηνία και να κυριαρχήσει στο γήπεδο, κατακτώντας 8 games στη σειρά. Χάρη σ’ αυτό το σερί, από το 1-2 του 1ου σετ βρέθηκε μπροστά με 6-2, 3-0 στα μέσα του 2ου, αποκτώντας ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης.

Η Παολίνι δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει σε 3-2, ενώ στο 7ο game επέστρεψε από το 0-40, για να κρατήσει το σερβίς της και να μειώσει σε 4-3. Αυτό δεν επηρέασε τη Σάκκαρη, που κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και μετά από ένα μεγάλο σε διάρκεια game έκανε και το break, για να “σφραγίσει” τη νίκη της στο 9ο game.