Μια 13χρονη Ρομά στη Ρόδο έζησε εφιαλτικές στιγμές, όταν έπεσε θύμα απαγωγής από έναν 17χρονο ομόφυλό της και τον πατέρα του, οι οποίοι τη μετέφεραν σε άγνωστο μέρος όπου την εξανάγκασαν να έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, χωρίς τη θέλησή της.

Η ανήλικη κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη στην Ασφάλεια παρουσία παιδοψυχολόγου ότι τη νύχτα της Τετάρτης, ενώ πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς της που βρίσκεται δίπλα σε αυτό της μητέρας της, ένας νεαρός τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές την εξανάγκασε με τη βία να μπει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας μεγαλύτερος άνδρας, πιθανότατα ο πατέρας του, με το οποίο τη μετέφεραν σε άγνωστο σπίτι.

Εκεί με προτροπή του μεγαλύτερου και με τη χρήση βίας και απειλών, την υποχρέωσαν να συνευρεθεί ερωτικά με τον 17χρονο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 13χρονη, διαπιστώθηκε πρόσφατη πλήρης ρήξη παρθενικού υμένα της. Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν τα στοιχεία των δραστών, που προσήχθησαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα, αλλά δεν συνελήφθησαν καθώς είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

Σε βάρος του 17χρονου και ου 41χρονου πατέρα του σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

 

Διαβάστε ακόμη: