Ο Ρόμπι Γουίλιας , πριν απο μερικά χρόνια, το 2008, αγόρασε την έπαυλη Compton Bassett House στο Wiltshire. Σκέφτηκε πως θα ήταν ένα ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει τα τέσσερα του παιδιά του, Τέντι, Τσάρλτον, Κολέτ και Μπο που έχει μαζί με την Άιντα Φιλντ, πρώην κριτή του βρετανικού X factor.

Compton_Bassett_House_4

Το φάντασμα με επιμονή 

Μόνον, που λογάριαζε χωρίς να λάβει υπόψιν του, τους προηγούμενους ενοίκους του αρχοντικού. Ενα βράδυ η 9χρονη κόρη του Τέντι, ξύπνησε τσιρίζοντας και έτρεχε στους διαδρόμους του αρχοντικού, φωνάζοντας ότι είδε κάποιο φάντασμα…

ROBBIE_WILLIAMS2

Και μπορεί μεν οι Γουίλιαμς να αλλάξαν δωμάτιο στη μικρή Τέντι, να φώναξαν παπά να ξορκίσει το κακό, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο τον Ρόμπι Γουίλιαμς το φάντασμα δεν πτοήθηκε.

Compton_Bassett_House_9

Εγκαταστάθηκε στο υπνοδωμάτιο της μικρής και συνέχισε να βολτάρει κάθε βράδυ στους διαδρόμους του αρχοντικού. Το αποτέλεσμα ήταν η οικογένεια να ξεχάσει το όνειρο της ζωής στην Βρετανική εξοχή, να μετακομίσουν και να πωληθεί το σπίτι και το κτήμα κοψοχρονιά (μαζί με το φάντασμα) στα 6,5 εκατομμύρια λίρες. Ο Ρόμπι Γουίλιας είχε αγοράσει το Compton Bassett House έναντι 8,1 εκατομμύρια λίρες το 2008. Εκτοτε και οι τιμές έχουν ανέβει, τουλάχιστον κατά 20%, και ο ίδιος είχε επενδύσει μεγάλα ποσά σε ανακαίνιση και επέκταση του ααρχοντικού.

To κεντρικό κτίμα είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει 7 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, 5 καθιστικά και πισίνα.

Compton_Bassett_House_15

Το αρχοντικό διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, σταύλους και βρίσκεται μέσα σε κτήμα 300 στρεμμάτων. Βρίσκεται στο Wiltshire στην Νότια Αγγλία ανάμεσα στο Μπρίστολ, το Μπαθ και το Σαουθάμπτον.