Φλορεντίνο Πέρεθ και Ενρίκε Ρικέλμε θα αναμετρηθούν στις επικείμενες εκλογές. Ο μέχρι και σήμερα κραταιός πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκει αντίπαλον δέος. Ο λόγος για τον νεαρό επιχειρηματία και υποστηρικτή της «Βασίλισσας», Ενρίκε Ρικέλμε, ο οποίος προτίθεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές.

Στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι η 5η νίκη, η οποία θα του χαρίσει ουσιαστικά την απόλυτη εξουσία στον μαδριλένικο σύλλογο. Ο Ενρίκε Ρικέλμε έρχεται να κονταροχτυπηθεί προτείνοντας νέες ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην ομάδα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρικέλμε υποστήριξε μεταξύ άλλων πως σε περίπτωση που εκείνος βρεθεί στον προεδρικό θώκο ο Ζινεντίν Ζιντάν θα απομακρυνθεί από τη τεχνική ηγεσία. «Αν είμαι εγώ ο επόμενος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζιντάν δεν θα παραμείνει προπονητής του συλλόγου. Χρειαζόμαστε ένα νέο προφίλ προπονητή όπως για παράδειγμα του Κλοπ. Ο Ραούλ θα μπορούσε να είναι μια τέτοια επιλογή» υποστήριξε ο 32χρονος επιχειρηματίας.

Ο Ρικέλμε στις δηλώσεις του ανέφερε πως η πλευρά του είχε συνομιλία με τον μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραιόλα. Παράλληλα τόνισε πως βλέπει με θετικό μάτι ενδεχόμενη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη. Είναι σαφές πως για να καταφέρει να κερδίσει πόντους στη μάχη του με τον Πέρερ θα πρέπει να προτείνει πράγματα που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Ισπανός επιχειρηματίας είναι ο ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cox Energy, μιας ισπανικής εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ειδική στα φωτοβολταϊκά. Η εταιρία του δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τη δράση της.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.