Εποχή αλλαγών για τη Rihanna. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αποφάσισε να μετακομίσει με την υπόλοιπη οικογένεια της σε πιο άνετο και ευρύχωρο σπίτι. Μόνο που για να το κάνει δε χρειάζεται να αλλάξει γειτονιά. Για την ακρίβεια, δεν θα αλλάξει καν κτίριο, αφού το νέο της πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται μερικούς ορόφους πάνω από το τωρινό της.

Σύμφωνα με το Dirt, η νέα κατοικία της Rihanna πρόκειται για ένα πολυτελές ρετιρέ συνολικής έκτασης σχεδόν 900 τετραγωνικών μέτρων στο Century City του Λος Άντζελες.

Εκτείνεται σε ολόκληρο τον 40ο όροφο και διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, εξήμισι μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τεράστιο σαλόνι, αλλά και ασυναγώνιστη θέα στην πόλη των Αγγέλων. Φαίνεται ότι ο χώρος του συγκεκριμένου σπιτιού ήταν το βασικό κίνητρο της Rihanna για τη μετακόμιση, μιας και η οικογένειά της με τον A$AP Rocky μεγαλώνει.

Πριν από την ποπ σταρ, το συγκεκριμένο ρετιρέ είχε έναν άλλο διάσημο ιδιοκτήτη, τον πρωταγωνιστή των Friends, Matthew Perry. Ο αγαπημένος Τσάντλερ Μπινγκ έζησε εκεί για τέσσερα χρόνια, ενώ συνεργάστηκε με τον LM Pagano και τον αρχιτέκτονα Scott Joyce για την αναδιαμόρφωση του σπιτιού, προτού το βάλει προς πώληση έναντι 31 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανάμεσα στα πράγματα που έφτιαξε στο σπίτι ο γνωστός ηθοποιός είναι ένας κινηματογράφος και μια τεράστια κύρια σουίτα με τζάκι και δύο μπάνια.

Πάντως η Rihanna και οι δικηγόροι της, με τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις κατάφεραν να ρίξουν την τιμή του διαμερίσματος κατά σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ και να κλείσουν τελικά το deal στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πύργος των 42 ορόφων που μένει η τραγουδίστρια είναι αρκετά δημοφιλής σε πλούσιους και διάσημους της Καλιφόρνιας.

Διαθέτει 24ωρη φύλαξη, γυμναστήριο και μια τεράστια πισίνα. Εκεί έχουν μείνει κατά διαστήματα πολλοί celebrities από τον Denzel Washington μέχρι τον Nobu Matsuhisa.

Αν και αυτοί αποφάσισαν να μετακομίσουν αλλού στη συνέχεια, φαίνεται πως η Rihanna έχει λατρέψει τη γειτονιά και τη θεωρεί ιδανική για να μεγαλώσουν εκεί τα παιδιά της.

Διαβάστε περισσότερα