Η Ριάνα, σύμφωνα με τη Mirror, ακούγεται ότι διοργανώνει κρυφά την επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία με ένα comeback tour που εκτιμάται να αγγίζει τις 32 εκατομμύρια λίρες.

Έχει αναφερθεί ότι η σούπερ σταρ σχεδίαζε μια παγκόσμια περιοδεία για το 2024/2025, αφού έκλεισε μια εντυπωσιακή συμφωνία με τη Live Nation. Μαζί με την περιοδεία της, η 35χρονη τραγουδίστρια λέγεται επίσης ότι έχει να κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ με νέο υλικό που δουλεύει.

Μια πηγή δήλωσε στη Mirror: «Η Ριάνα σχεδιάζει αθόρυβα μια περιοδεία επιστροφής μετά τη συμφωνία με τη Live Nation».

Σύμφωνα με την πηγή, έχει καταστρώσει μαζί με τη δημιουργική της ομάδα ένα σχέδιο για να δουλέψει πάνω σε μια παγκόσμια περιοδεία στο Λος Άντζελες, καθώς μεγαλώνει την οικογένεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ριάνα θα υπογράψει την περιοδεία μόλις είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της.

Τα νέα έρχονται δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, Riot Rose Mayers. Το αγοράκι που μοιράζεται με τον Asap Rocky γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023.

Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρήσει την παράδοση της ονοματοδοσίας, χρησιμοποιώντας ακόμα ένα παρατσούκλι που ξεκινάει από “R”, αφού ονόμασε τον πρώτο του γιο, RZA Athelston Mayers, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του περασμένου έτους.

Το τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας ήταν το «Anti» το 2016. Ενώ πέρσι, σόκαρε τους φαν της παγκοσμίως όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μετά από πολλά χρόνια, με το «Lift Me Up» που ήταν το lead single του άλμπουμ για την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στις επιχειρήσεις της, τα άκρως επιτυχημένα beauty brands «Fenty Beauty» και «Fenty Skin» και τη μάρκα εσωρούχων της «Savage X Fenty», ενώ συγχρόνως ήταν η τραγουδίστρια που ερμήνευσε στο περσινό σόου του Super Bowl.

Διαβάστε ακόμη: