Μπορεί η πετυχημένη σειρά εσωρούχων της Ριάνα να θεωρείται αρκετά σέξι, ωστόσο, ίσως κάποια κομμάτια έχουν ξεπεράσει λίγο τα όρια.

Μία TikToker με το όνομα @fathermarge έγινε viral χάρη σε μία ανάρτησή της, στην οποία συζητά για ένα από τα τελευταία κομμάτια της Ριάνα στη σειρά Savage X Fenty και συγκεκριμένα ένα κολάν φτιαγμένο από απαλό διχτυωτό υλικό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο κολάν διαθέτει ένα μεγάλο άνοιγμα στο πίσω μέρος που φτάνει μέχρι τα μισά των οπισθιών για όποιον το φορά.

Πάντως, η ιστοσελίδα της Fenty, της εταιρείας εσωρούχων της Ριάνα, εξηγεί στη σελίδα του προϊόντος πως το συγκεκριμένο ρούχο δεν προορίζεται για το γυμναστήριο, αλλά μάλλον για μια «άνετη βραδιά μέσα». «Το Soft Mesh Open Back Crotchless Legging διαθέτει μαλακό ύφασμα που παρέχει άνετη εφαρμογή και ένα ανοιχτό πίσω μέρος για μια παιχνιδιάρικη έκπληξη» αναφέρει η περιγραφή.

open-back-butt-leggings

Και παρόλο που μπορεί πολλοί να εξεπλάγησαν με το αποκαλυπτικό αυτό κολάν, ορισμένοι χρήστες έσπευσαν να υπερασπιστούν την Ριάνα. «Το butt cleavage είναι σέξι και εκπληκτικό» έγραψε κάποιος.

«Είναι αρκετά σαφές ότι δεν είναι ο τύπος του κολάν που θα φορέσεις στο σούπερ μάρκετ, αλλά είναι κάτι σέξι και διαφορετικό για το σπίτι και τον ύπνο. Είναι μοναδικό, κολακευτικό και πραγματικά όμορφο» τόνισε ένας ακόμη χρήστης με μία άλλη να περιγράφει: «Είναι το πιο καυτό κολάν!. Εννοώ το πίσω μέρος είναι αρκετό. Είναι πραγματικά άνετο να το φοράς μέσα στο σπίτι, αλλά συνήθως το φοράω για να τραβήξω την προσοχή του άνδρα μου όταν παίζει βιντεοπαιχνίδια».