Μια τεράστια έκπληξη επιφύλασσε στους θαυμαστές της η Ριάνα κατά την εμφάνισή της στο Super Bowl 2023 και αυτή η έκπληξη δεν είναι άλλη από τη χαρμόσυνη είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Είχαν περάσει έξι χρόνια από τότε που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Ριάνα live στη σκηνή. Με ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, η εκρηκτική τραγουδίστρια έβαλε «φωτιά» στη σκηνή, επιβεβαιώνοντας με την εμφάνισή της και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Ήταν πολλοί εκείνοι που επέλεξαν να συντονίσουν τους δέκτες τους στο Super Bowl για τη Ριάνα και μόνο. H 34χρονη τραγουδίστρια των επιτυχιών που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα, έριξε το διαδίκτυο με τη θρυλική εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς για ένα επικό σετ 13 λεπτών γεμάτο επιτυχίες, από το «Work» και το «Bitch Better Have My Money» μέχρι το «Rude Boy» και το «Diamonds».

Ριάνα: Η αποκάλυψη πως είναι ξανά έγκυος

Η Ριάνα επέστρεψε φέτος στην σκηνή μετά από σχεδόν 6 χρόνια, δίνοντας ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl LVII αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα η οποία διέγραφε τη φουσκωμένη της κοιλιά, πυροδότησε τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης με την ίδια ωστόσο να μην κάνει κανένα σχετικό σχόλιο.

Ωστόσο, επέλεξε να περιορίσει τις χορευτικές της κινήσεις, κάνοντας όμως μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις εγκυμοσύνης στην ιστορία. Μοιράστηκε τα ευχάριστα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl.

Πάντως, είχε «προετοιμάσει» τους θαυμαστές της πως θα έφερνε στη σκηνή έναν καλεσμένο πριν από το σόου, με υπονοούμενο για την εγκυμοσύνη της που αποκαλύφθηκε με τον πιο επικό τρόπο. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον, δεν είμαι σίγουρη» σημείωνε σε συνέντευξή της στον Nate Burleson.

Να θυμίσουμε πως η Ριάνα, έφερε στον κόσμο έναν γιο με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, τον Μάιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: