Τη Ριάνα ανέδειξε το Forbes ως τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο, μιας και η περιουσία της πλησιάζει τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η 34χρονη σταρ της R&B εκτός από τραγουδίστρια είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών, με την εταιρία της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια, να της φέρνει πολλά έσοδα.

Εκτός από τον τίτλο του Forbes, η Ριάνα είναι και η πρώτη δισεκατομμυριούχος με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, αλλά και η πρώτη γυναίκα κάτω των 40 ετών, η οποία βρέθηκε στη λίστα με τις Αμερικανίδες γυναίκες δισεκατομμυριούχους, χάρη στη σειρά καλλυντικών της και στο 30% που διατηρεί στη σειρά της με εσώρουχα.

Τίποτα δεν φαίνεται να κόψει τη φόρα που έχει πάρει όσο η περιουσία της αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό πριν, η Ριάνα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική, μετά από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον A$AP Rocky.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ίδιο τίτλο είχε λάβει η Κάιλι Τζένερ, πριν από 3 χρόνια. Παρόλα αυτά, τα νούμερα του Forbes ήταν λανθασμένα και η εταιρία ανακάλεσε.

Το 2019 η Τζένερ είχε ανακηρυχθεί από το Forbes ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, ύστερα από μία συμφωνία που έκλεισε και το Forbes την είχε κοστολογήσει γύρω στα 900 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, τον Μάιο του 2020, το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν πως εργαζόμενοι του γνωστού brand έκαναν ξανά υπολογισμούς, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η περιουσία της Κάιλι Τζένερ δεν ξεπερνά τα 900 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο τίτλος να της αφαιρεθεί.