Εκθαμβωτική ήταν η Ριάνα στην τελετή που σηματοδότησε την απόσπαση της πατρίδας της, τα Μπαρμπέιντος από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος την ανακήρυξε Εθνική Ηρωίδα.

Τα Μπαρμπέιντος εγκαινίασαν τη Δευτέρα μια νέα εποχή, βάζοντας τέλος στην 55ετή ηγεσία της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε επισήμως προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Το παρόν στην ιστορική στιγμή της ορκωμοσίας της προέδρου Σάντρα Μέισον κατά τη διάρκεια τελετής, έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια, όπως επίσης και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Χωρίς σουτιέν, διαγραφόταν το στήθος της

Το αστέρι της ποπ που έγινε δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας τιμήθηκε με το βραβείο Εθνικού Ήρωα με την πρωθυπουργό Μία Μότλεϊ να της απονέμει την τιμή αναφέροντας ένα από τα επιτυχημένα τραγούδια της. «Μακάρι να συνεχίσεις να λάμπεις σαν διαμάντι και να τιμάς το έθνος σου με τα έργα σου, με τις πράξεις σου» είπε η πρωθυπουργός στη Ριάνα, σε ένα νεύμα για το single της που έγινε διάσημο το 2012, το «Diamonds».

Εκθαμβωτική ήταν η Ριάνα στην τελετή που σηματοδότησε την απόσπαση της πατρίδας της, τα Μπαρμπέιντος από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της με ένα πορτοκαλί μεταξωτό φόρεμα χωρίς σουτιέν, την ώρα που έλαβε τα συγχαρητήρια από έναν επίσης Εθνικό ήρωα της χώρας, τον Σερ Γκάρφιλντ Σόμπερς.

Είναι η δεύτερη γυναίκα στην ιστορία των Μπαρμπέιντος στην οποία αποδίδεται η τιμή του Εθνικού Ήρωα μετά τη θρησκευτική ηγέτη Σάρα Αν Τζιλ, η οποία πέθανε το 1866. Είναι επίσης η δεύτερη από τους δύο εν ζωή Εθνικούς Ήρωες των Μπαρμπέιντος, με τον άλλον να είναι ο 85χρονος παίκτης του κρίκετ Γκάρφιλντ Σόμπερς, ο οποίος έλαβε τον τίτλο το 1998. Πριν από αυτή τη διάκριση, η Ριάνα είχε υπηρετήσει ως πρεσβευτής των Μπαρμπέιντος από τον Σεπτέμβριο του 2018.></p>