Πάλεψε για περίπου δύο μήνες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε η 28χρονη Χρύσα Παττακού να κρατηθεί στη ζωή.  Το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, η κοπέλα πέθανε αφήνοντας την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας την οικογένεια και τους φίλους της σε βαθύ πένθος.

Η νεαρή Χρύσα είχε τραυματιστεί σοβαρά στα τέλη Δεκεμβρίου του 2023, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σπίτι στο Ρουσσοσπίτι, Ρεθύμνου. Οι ελπίδες για τη ζωή της δεν ήταν ευνοϊκές από την στιγμή του τραυματισμού. Από τη μέρα που εκδηλώθηκε η φωτιά διακομίστηκε με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι γιατροί τότε έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Εκεί παρέμεινε στην εντατική του Θριάσιου νοσοκομείου, αλλά οι προσπάθειες για ανάρρωση δυστυχώς δεν απέδωσαν κι ύστερα από επιπλοκές ενδονοσοκομειακής λοίμωξης που παρουσίασε κατέληξε. Με την τραγική είδηση να έχει αφήσει τους πάντες μουδιασμένους στην γειτονιά που έμενε στην Κρήτη η άτυχη κοπέλα, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον κόσμο  .

Η  κηδεία της Χρυσούλας Παττακού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ρουσσοσπίτι στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου, με την  σορό της να βρίσκεται στον ναό από τις 12.30.

Διαβάστε ακόμη: