Μια 47χρονη γυναίκα – όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες – δέχθηκε πισωπλατο πυροβολισμό από έναν άνδρα, μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί, η οποία είναι δίπλα στην ταβέρνα που διατηρεί ο δράστης.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε με το αυτοκίνητό του, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός.

Υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο ίδιος θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε.

Άνοιξε πυρ μέσα στο Fish Spa του θύματος

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το rethemnosnews.gr σημειώθηκε στο Fish Spa του 47χρονου θύματος. Περίοικοι εντόπισαν εκεί αιμόφυρτη τη γυναίκα και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Κατά την ίδια πηγή, ο δράστης, 49 ετών, πυροβόλησε τη γυναίκα δυο φορές και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση. Δίπλα από το Fish Spa, βρίσκεται και η ταβέρνα που διατηρεί ο δράστης, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης

Οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του rethemnosnews.gr, ο δράστης -πατέρας τριών παιδιών κατά τις ίδιες πηγές- επιχείρησε στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή του. Αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε τραυματισμένος. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μέχρι αυτή την ώρα (20:40) παραμένει εν ζωή.

Από τους πυροβολισμούς του 49χρονου φέρεται ότι έχει τραυματιστεί στο χέρι και ένας άλλος άνδρας.

Τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης διερευνώνται.