Η διάσημη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Τhe Break” της Βάσω Λασκαράκη και μίλησε ανοιχτά για το ρόλο της ως μητέρα, αλλά και για την σχέση με τον 23χρόνο πια γιο της Βίκτωρα.

Μιλώντας για τον μεταξύ τους δεσμό τον χαρακτήρισε ως μια πολύ καλή σχέση μητέρας και παιδιού, ενώ χαρακτήρισε το γιος φυσιολογικό και ελεγχόμενο μεγαλώνοντας. «Είναι 23 ετών, έχει περάσει η φάση με το χάσμα των γενεών, αλλά δεν είναι και αυτή η εφηβική φάση της κόντρας, πρέπει να περάσει κι αυτή η φάση. Αυτός ήταν πολύ νορμάλ και ελεγχόμενο παιδί» ανέφερε η ηθοποιός ενώ αυτοχαρακτηρίστηκε ως μια όχι τόσο κλασική με την έννοια του όρου μητέρα.

«Δεν είμαι η κλασική μαμά, δεν ήμουν και απολύτως “κολλητάρι”, τώρα μπορώ. Θέλω να ξέρει το παιδί πως ό,τι μα ό,τι και να γίνει, εμείς είμαστε εδώ. Δεν ήθελα ποτέ να αισθανθεί τον κίνδυνο ας πούμε, να μας χάσει.» συμπλήρωσε.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην επιτυχία του Καφέ της χαράς κι αν αυτό επηρέασε το μεγάλωμα του γιού της. «Το παιδί μου είχε και την ατυχία να περάσει τα χρόνια του δημοτικού την περίοδο που ήταν φουντωμένη η επιτυχία του “Καφέ της Χαράς”, δεν είχε πλάκα γι’ αυτόν. Δεν ξέρω αν εισέπραττε ζήλια ή κριτική, πάντως έπαιζε ρόλο ότι η μαμά ήταν η Χαρά από “Το Καφέ της Χαράς”», υπογραμμίζει η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: