Η γνωστη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε μεταξύ άλλων μια σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της το 2004.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή DOT αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν λέγοντας: «Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Και συνέχισε: «Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής».

«Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη», κατέληξε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει συναντήσει στον εργασιακό της χώρο τόσο η ίδια όσο και οι συναδέλφοι της. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ένα περιστατικό με τον Αλέξανδρο Μπουρφούμη

«Έχω παίξει με συνάδελφο που έχασε τον αδερφό του και βγήκε στη σκηνή. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το άκουγε, ήταν στα καμαρίνια έκλαιγε και βγήκε στην σκηνή. Η λογική είναι ότι αν δεν γίνει η παράσταση καταστρέφεται κάποιος οικονομικά. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε στη ζωή μας αφού απαντάει στα πάντα το οικονομικό», πρόσθεσε.