Το Renault Clio, από την κυκλοφορία του το 1990 μέχρι σήμερα, αποτελεί ένα αναμφισβήτητο success story, με περισσότερες από 16 εκατομμύρια πωλήσεις ανά την υφήλιο. Αγαπημένο αυτοκίνητο της Γαλλίας, διεθνές best-seller, ενώ κέρδισε 2 φορές το βραβείο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» στην Ευρώπη και μία στην Ελλάδα.

Το ΦΠΑ του Renault Clio «κόβεται στη μέση»

Η Renault κάνει την κίνηση ματ, ψαλιδίζοντας στο μισό το ΦΠΑ όλων των εκδόσεων του Clio, με όφελος έως και 3.000 ευρώ. Επιλέγοντας από την πιο πλούσια γκάμα κινητήρων της κατηγορίας, βενζίνης (SCe 65 & TCe 90), διπλού καυσίμου (TCe 100 LPG), πετρελαίου (Blue dCi 100), καθώς και full υβριδικού (E-Tech full hybrid 145), ο υποψήφιος αγοραστής θα λαμβάνει έκπτωση ίση με το μισό της αξίας του ΦΠΑ στην τιμή τιμοκαταλόγου, ανά έκδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η γκάμα Renault Clio συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

Πλήρες από τη βασική έκδοση Authentic

Ως αυθεντικό Renault, το Clio διατίθεται με full εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, από τη βασική έκδοση Authentic. Μεταξύ άλλων, η έκδοση εξοπλίζεται με πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας που περιλαμβάνει:

  • Σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας
  • Έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας
  • Σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού
  • Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων
  • Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση
  • Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

Renault Clio: Διαθέσιμο με έκπτωση έως και 3.000 ευρώ

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, μέσω του διακόπτη «MySafety».

Παράλληλα, στο εσωτερικό του Renault Clio συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 7’’, σύστημα πολυμέσων easy link με οθόνη 7’’ και δύο θύρες USB, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με σύστημα συνεχούς λειτουργίας, πίσω κάθισμα με ανάκληση και διαιρούμενη πλάτη 60/40.

Στο εξωτερικό του μοντέλου ξεχωρίζουν οι προβολείς LED Pure Vision, τα φώτα ημέρας LED, οι αισθητήρες φώτων και βροχής, καθώς και οι θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. Τέλος, διατίθεται και εφεδρικός τροχός κανονικών διαστάσεων.

Διαβάστε ακόμη: