Για δύο ημέρες, η Κεντρική Σκηνή της Στέγης χορεύει στον ρυθμό του «Remains of Dreams». Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) συνεχίζει αδιάκοπα το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο της για την προώθηση του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα. Στις 16 και 17 Ιουλίου (στις 20.30), με την παράσταση «Remains of Dreams», οι τελειόφοιτοι της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης κλείνουν τον κύκλο των σπουδών τους το 2022, με χορογραφίες των Ιωάννη Μανταφούνη, Marco Goecke και Rainer Behr.

Τρεις διαφορετικοί χορογράφοι με διαφορετική ματιά και προσέγγιση: το «AliMia» του Ιωάννη Μανταφούνη δημιουργεί έναν φανταστικό κόσμο ιδεών, εικόνων και ανθρώπινων σχέσεων προβάλλοντας το ιδανικό του «ελεύθερου σώματος». Το «Blushing» του Marco Goecke διερευνά τι συμβαίνει σε ένα άτομο όταν κοκκινίζει, ενώ το «Broken Circle» του Rainer Behr πραγματεύεται όσα συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει διέξοδος και οι κοινωνικοί δεσμοί καταρρέουν μέσα μας.

Ερμηνεύουν οι: Γιαννακάκου Δανάη, Cypi Lasandra, Βαρουχάκης Μύρωνας, Βασιλειάδης Γιάννης Γιαννούλα Μαίρη, Γονίδης Νίκος, Δερέσκος Γιωργής, Δήμος Χάρης, Καλλιντέρη Βασιλική, Καφενταράκη Νεφέλη, Κλάδη Μαρίνα, Μήλου Αναστασία, Μίτας Γιώργος, Μουχτούρη Φωτεινή, Νικολάου Δανάη, Νικολόπουλος Διονύσιος, Ντόγκας Σπύρος, Παπασακελλαρίου Αναστασία, Ρίζου Σεμίνα.

Είσοδος ελεύθερη – Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.