Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Χάρι Πότερ αποφάσισε να μπει στον κόσμο του Instagram την περασμένη εβδομάδα, στις 11 Νοεμβρίου και κατέρριψε το ρεκόρ του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Ο Ρούπερτ Γκριντ που εδώ και λίγους μήνες είναι και πατέρας, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το έξι μηνών μωρό του, τη Γούεσντεϊ Τζ. Γκριντ.
«Γεια σου Instagram… Μόνο 10 χρόνια μετά, αλλά εδώ είμαι. Grint στο Gram! Εδώ θα σας γνωρίσω τη Γουέσντεϊ Τζ. Γκριντ. Μείνετε ασφαλείς, Ρούπερτ» έγραψε στη λεζάντα της πρώτης του δημοσίευσης ο Ρούπερτ Γκριν, αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά .
Η ανάρτηση αμέσως συγκέντρωσε 3,4 εκατομμύρια likes και περισσότερα από 100.000 σχόλια.
Σύμφωνα με το Guinness World Records, ο Ρούπερτ Γκριντ έφθασε τον αριθμό ορόσημο, 43 λεπτά πιο γρήγορα από τον Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, όταν εκείνος δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram τον Σεπτέμβριο.
Ο λογαριασμός του Ρούπερτ Γκριντ ή αλλιώς «Ρον Ουέσλι» στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» προσέλκυσε ένα εκατομμύριο ακόλουθους σε τέσσερις ώρες και ένα λεπτό.