Οι μετοχές του Μάρτιν Όντεγκαρντ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν ανέβει κατακόρυφα στην Άρσεναλ. Η απόφαση του Νορβηγού να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της σεζόν και να πάει δανεικός στους «κανονιέρηδες» αποδείχθηκε σοφή.

Ο Όντεγκαρντ φαίνεται να είναι πολύ σημαντικός στην Άρσεναλ και έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Ο Αρτέτα στηρίζει πολλά πάνω στον νεαρό και στα περισσότερα ματς του δίνει την μπαγκέτα. Οι καλές του εμφανίσεις έχουν ενθουσιάζει την Άρσεναλ που θέλει να κάνει τον παίκτη δικό της. Ακόμα κι αν χρειαστεί να τον πάρει δανεικό και του χρόνου. Το θέμα όμως είναι ότι και η Ρεάλ εξακολουθεί να πιστεύει τον Νορβηγό και του χρόνου θέλει να του δώσει εκ νέου ευκαιρία.

Σημερινό δημοσίευμα της AS ασχολείται με το μέλλον του Όντεγκαρντ και βάζει νέους διεκδικητές στο κάδρο. Αν ο παίκτης πείσει τη Ρεάλ ότι δεν θέλει να συνεχίσει στη Μαδρίτη αλλά θέλει να πάει κάπου που να έχει περισσότερες ευκαιρίες, τότε πολλές ομάδες θα τον κυνηγήσουν. Και σύμφωνα με την ΑS, εκτός από την Άρσεναλ, τον Όντεγκαρντ θέλουν η Τσέλσι και η Λίβερπουλ.

Από ότι φαίνεται οι εμφανίσεις του Νορβηγού στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν ενθουσιάσει και πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Πάντως, η Άρσεναλ έχει σύμμαχο και τον παίκτη που θέλει να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.