Το ότι είναι σε σχέση με άτομο του ίδιου φύλου αποκάλυψε την Κυριακή (14/7) ο μικρότερος αδελφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και σπουδαίου Μίκαελ Σουμάχερ της Ferrari, Ραλφ.

Αν και στη ανάρτησή του ο Ραλφ Σουμάχερ δεν έκανε καμία αναφορά στον σύντροφό του, πληροφορίες αναφέρουν ότι ονομάζεται Ετιέν, έχει καταγωγή από τη Γαλλία και συνεργαζόταν με τον 49χρονο πρώην οδηγό της Formula 1 πριν να προχωρήσουν σε σχέση.

Άλλωστε, η Γερμανίδα ηθοποιός Κάρμεν Γκάις, στενή φίλη, κατονόμασε έναν άντρα με το όνομα Ετιέν ως σύντροφο του Ραλφ Σουμάχερ και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα παραδέχθηκε την ομοφυλοφιλία του», είπε για τον Ραλφ. «Αυτό το βήμα ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του. Ήταν μια θαρραλέα απόφαση που έχει ωριμάσει μέσα του εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι γεμάτος περηφάνια και αυτοπεποίθηση».

Όπως σημείωσε, η απόφαση του Ραλφ Σουμάχερ να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος «δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος, αλλά ένα σημάδι ότι επιτέλους είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή».

Ραλφ Σουμάχερ: Ποιος είναι ο Γάλλος σύντροφός του, Ετιέν

Λίγες ώρες, δε, μετά την δημόσια ανακοίνωσή του έρωτά του, ο Ραλφ Σουμάχερ έκανε και μια ανάρτηση με τον Ετιέν γράφοντας στη λεζάντα «πολλά ευχαριστώ για τα σχόλια και τα συγχαρητήρια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε όλους».

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Ετιέν μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και την Νίκαια στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η πρώτη επαφή των δύο έγινε στο Μονακό όπου ο Ετιέν ανέλαβε να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του Ραλφ Σουμάχερ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε η σχέση τους έγινε ερωτική από επαγγελματική.

Η Γκάις δήλωσε στη Bild ότι μαζί με τον σύζυγό της, Ρόμπερτ, συναντώνται συχνά με το ζευγάρι του Ραλφ και του Ετιέν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εκδηλώθηκε η αγάπη τους και τώρα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους».

Διαβάστε ακόμη