Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και που οδήγησαν και στην πρόωρη διακοπή της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε απόψε το απόγευμα με τρεις αυτήν την φορά.

Κατά την έναρξη της εκπομπής εμφανίστηκε ο αριθμός «3» ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως «μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα». Στη συνέχεια στο βίντεο ακούστηκε: «Σκεφτήκαμε να ονομάσουμε την εκπομπή ΄΄τρία πουλάκια κάθονταν” ή ”τρεις και ο κούκος” ή ”τρεις λαλούν και δυο χορεύουν” ή τα ”τρία γουρουνάκια”, αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά, οπότε…», ακούστηκε στο βίντεο.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη αναφορά σε πρόσωπα της κυβέρνησης: «Μόνο την αγάπη σας θέλουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε. Δεν θα υπάρξει καμια ουσιαστική αλλαγή… Καλή χρονιά σε όλους. Χειροκρότημα στην αγαπημένη μας κυβέρνηση γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδεύουν…συγγνώμη να επιστρέψει κι η τελευταία σατιρική εκπομπή. Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης επέλεξε να μην γίνει καμία αναφορά στο όνομα Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Οργή στα Social Media πριν την επιστροφή της εκπομπής – «Είναι σκουπίδια»

Αντεδρασαν στην απόφαση να βγει ξανά η εκπομπή στον «αέρα» και μέσα από τα social media έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για μποϊκοτάζ των Ράδιο Αρβύλα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία, που καλεί το κοινό να μην τους παρακολουθήσει ώστε να πέσουν τα νούμερα της τηλεθέασης και να κοπούν οριστικά.

Πάντως ο Αντώνης Κανάκης, δεν αναμένεται να κάνει, από εδώ και πέρα, την παραμικρή αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κάτι το οποίο έχει απαιτήσει και από τους υπόλοιπους συνεργάτες του.