Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός, Γιώργος Πυρπασόπουλος, έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρήγορη Αρναούτογλου.

Ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show».

«Μου λείπει η τηλεόραση. Την έχω δει έχει αλλάξει, μου αρέσει και θέλω να συμμετέχω. Έχω δει μία ποιότητα παραγωγής πολύ δυνατή και ποιοτική. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες.

Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμήσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Ο ηθοποιός μίλησε για για τη συνεργασία που είχε σε ξένη κινηματογραφική παραγωγή με τον γιο του Denzel Washigton που γυρίστηκε στην Ελλάδα. «Στο Beckett έκανα μία δύσκολη σκηνή, με τραβολογούσαν τόσο που πονούσα μία εβδομάδα μετά».

Επίσης, ο ηθοποιός μετέφερε το δικό του μήνυμα για τον σεξισμό και την κατάχρηση εξουσίας, ενώ μίλησε και για τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Αξύριστα πηγούνια».

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δούλευε ως ηθοποιός πριν τελειώσει το σχολείο

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε ότι: «Όταν πήγαινα δημοτικό, έστειλα γράμμα στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο για να με πάρει να παίξω στην ταινία ”Τοπίο στην Ομίχλη”», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι «είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως ηθοποιός πριν τελειώσω το σχολείο. Οι γονείς μου στήριξαν την επιλογή μου».

«Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα.

Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμησα και καθάρισε το κεφάλι μου.

Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ».

Τέλος, όσο αφορά στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως «αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου».